Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er en virksomhed, der tager sig af shipping, transport, logistik og projektledelse inden for transport. De har afdelinger over hele kloden, ja, selv helt oppe i Nordatlanten, og fragter alle mulige former for gods samt står for globale projekter.

Blue Water Shipping leverer transportløsninger for alt fra industri til handel, marine og energibranchen, og der bliver fragtet med skibe såvel som fly.

Hvorfor skal du arbejde for Blue Water Shipping?

Er du til shipping, det store blå hav, transport og logistik, så er Blue Water Shipping lige noget for dig. Hvis du vælger at arbejde for Blue Water Shipping, får du en spændende arbejdsplads og berøringsflade med mennesker fra Brasilien, USA, Singapore, Færøerne og flere andre steder. Kvalitet, sikkerhed, service og miljø er nogle af deres kerneværdier, og det er godt at være serviceminded. Kunden er i centrum, så alle segl bliver sat ind på at levere den bedst mulige service.

Det er en klar fordel ved at arbejde for Blue Water Shipping, at de lægger vægt på uddannelse og løbende videreuddannelse, så du får lært en hel del.

Du kan eksempelvis starte din karriere hos Blue Water Shipping som speditør/shipping-trainee.

Læs mere om traineestillinger

Her finder du ledige stillinger

Her kan du søge uopfordret

Mere om Blue Water Shipping

Blue Water Shipping blev stiftet i 1972 af Kurt Skov i Esbjerg, og Blue Water Shipping har stadig hovedkontor i Esbjerg. De er vokset en hel del siden stiftelsen, og kan i dag betegnes som en global og stor transportvirksomhed med kontorer og aktiviteter i flere lande.

Læs mere om Bluewater Shipping

Comments are disabled.