Dong Energy

Dong Energy er et af de førende energiselskaber i Nordeuropa, og de leverer el og gas til private såvel som til erhvervskunder. De fremskaffer, distribuerer, producerer og handler med energi i hele Nordeuropa, og du får mulighed for at arbejde med energi, klima og udvikling af gode og sikre energiløsninger.

Dong energis værdier er målrettet, lydhør og ansvarlig, og det er fundamentet for alt, hvad de laver.

Hvorfor skal du arbejde for Dong Energy

Hvis du ønsker at arbejde for Dong Energy, skal du være forberedt på at udvikle dig, og du får både uddannelse og støtte til at udvikle dig som medarbejder, fagspecialist og menneske. Dong Energy er ekstremt fokuserede på, at du minimum har det lige så godt, når du går hjem fra arbejde hver dag, som da du kom på arbejde tidligere på dagen. Kvalitet, helbred, sikkerhed og miljø bliver vægtet højt, og de har stor respekt for din faglighed, og at du synes, at dine arbejdsopgaver er spændende. Du får muligheder for sund kost og motion i forbindelse med dit arbejde, og det sociale arbejdsmiljø er godt og sikkert.

Du må meget gerne brænde for energi og at udvikle nye energiløsninger samt ansvarlig og effektiv energiproduktion. Desuden får du faglige udfordringer hver dag, og du kommer til at få dygtige og engagerede kolleger. Du finder mange forskelligartede jobs hos Dong Energy.

 

Dong Energys historie

Dong Energy har eksisteret siden 2006, og de er resultatet af en fusion mellem Dong, Elsam, Nesa, Københavns Energi, Frederiksberg Forsyning, Energi E2 og Nesam. Siden dag 1 har fokus været på at forske i olie og naturgasser, elproduktion på vandværker og at producere vedvarende energi samt salg og rådgivning om energi. Desuden står de for vindværksprojekter. Især havmøller og at opføre dem er et kendetegn. Dong Energy leverer løsninger til Danmark, Sverige, Holland, Tyskland og Storbritannien.

Læs mere om Dong Energy 

Comments are disabled.