Grundfos

Grundfos producerer vandpumper og leverer løsninger til hele verden, som har brug for vand. Det betyder ikke, at de udelukkende har brug for mennesker, der kan arbejde med teknologien og udvikle vandpumper såsom ingeniører. Du kan både komme til at arbejde med produktudvikling, produktion, forskning, HR, kommunikation, marketing, indkøb og salg, og der er langt flere forskelligartede jobs, end man umiddelbart skulle tro.

Hvorfor skal du arbejde for Grundfos?

Talentudvikling gør de meget ud af i Grundfos, og du får lov til at udvikle dig fagligt, personligt og ledelsesmæssigt. Der er en årlig udviklingssamtale, som gerne skulle sikre dig, at du får lov til at blomstre og gøre det, du er bedst til, på en endnu bedre måde. Du får en grundig uddannelse og bliver specialiseret inden for dit felt, og det giver gode og nyttige kompetencer.

Du får faglige udfordringer, og du får lov til at bidrage til bedre og mere effektive måder at forsyne verden med vand. Det er også en klar fordel, hvis du kan tilslutte dig værdier som bæredygtighed, energibesparelse og en grønnere verden.

 

Grundfos og deres historie

Grundfos blev startet af Poul Due Hansen i 1945 i Bjerringbro. Nu arbejder der ca. 17000 mennesker over hele verden. Grundfos er en af de største og mest succesrige danske virksomheder nogensinde, og de styres i dag af Poul Due Hansens fond (Grundfos Fonden).

Læs mere om Grundfos 

Comments are disabled.