HM

H&M

H&M er en svensk tøjkæde, der blev etableret i 1947 i Västerås i Sverige. På daværende tidspunkt hed kæden “Hennes”, og tilbød kæden kun tøj til kvinder, men i 1968 skiftede kæden navn til “Hennes & Mauritz”, da grundlæggeren Erling Persson købte fritids- og fiskeributikken Mauritz Widforss, hvilket resulterede i, at kæden skiftede til også at tilbyde herre- og børnetøj.

Kæden har specialiseret sig i et bredt udvalg af tøj til kvinder, mænd og børn i alle aldre og til gode priser, hvor alle kan være med. H&M’s tøj, målrettet teenagere og unge mennesker, går under kollektionsnavnet Divided. Derudover tilbyder H&M tøj til store størrelser (H&M+), tøj til gravide, en sæsonpræget, eksklusiv kollektion der går under navnet ”H&M Exclusive”, en årlig bæredygtig kollektion ”Conscious”, accessories og kosmetik m.v. Desuden indgår H&M årligt kollektionssamarbejder med store designere eller kendte personer.

H&M har siden 1947 ekspanderet til det meste af verden, og er i dag en af verdens førende modevirksomheder med ca. 3.300 butikker i mere end 54 lande på verdensplan. I 1967 kom den først H&M til Danmark. H&M’s butikker ligger fortrinsvist på de store gågader, i indkøbscentre samt i bykernerne.

Hvorfor arbejde for H&M?

Som en af verdens førende modevirksomheder tilbyder H&M en lang række karrieremuligheder i et arbejdsmiljø, der summer af aktivitet. Som medarbejder hos H&M er du med til at brande virksomheden, og sørge for, at den skiller sig ud fra mængden. Med en karriere som alt fra Sales Advisors og Visual Merchandisers til computergenier og forretningsplanlæggere, deler alle medarbejdere en ”alt er muligt”-attitude og selvfølgelig en god sans for mode.

Som medarbejder hos H&M vil du være højt værdsat, uanset hvilken stilling du er ansat i. De er i konstant vækst og er altid på udkig efter nye talenter til alle dele af deres virksomhed. Søg job hos H&M, hvis du leder efter et job med højt tempo i et inspirerende miljø, hvor karrieremulighederne er mange.

Ledige stillinger:

Få et overblik over dine karrieremuligheder hos H&M her:

http://career.hm.com/content/hmcareer/da_dk/workingathm/what-can-you-do-here.html

Se de ledige stillinger i Danmark her:

http://career.hm.com/content/hmcareer/da_dk/findjob.html

Mere info:

Læs mere om, hvordan H&M er som arbejdsplads her: http://career.hm.com/content/hmcareer/da_dk.html

Adresser:

Få et overblik over alle H&M’s lokationer her: www.hm.com

Comments are disabled.