Emil Raun

Hvorfor Emil Raun valgte den uddannelse, han gjorde

Der var ikke så meget slinger i valsen, da Emil Raun skulle vælge uddannelse. Han havde op gennem gymnasiet haft en stor forkærlighed for og interesse i alt der omhandlede politik, forvaltning og samfundet. Da han fandt ud af, at der var en uddannelse på Aalborg Universitetscenter i Ålborg der hed Forvaltning, Politik & Administration, var han ikke et sekund i tvivl. Det var dét, Emil Raun skulle læse.

Han var i forvejen glad for Ålborg som by, hvorfor det passede ham glimrende, at skulle læse sin uddannelse der. Emil Raun havde desuden altid haft nemt ved at få venner, hvorfor han ikke var bange for at starte på et studie i Ålborg, selvom mange af hans venner og bekendte startede på andre uddannelser, blandt andet i København.

Om Emil Rauns uddannelse

Emil Rauns uddannelse i Forvaltning, Politik & Administration gjorde ham blandt andet i stand til at tilrettelægge og gennemføre samfundsmæssige og politiske undersøgelser, og gav ham et godt teoretisk og metodisk grundlag for at arbejde med politik, administration og forvaltning

Comments are disabled.