ikea

IKEA

IKEA er en international forretningskæde der sælger boligartikler, grundlagt i Sverige i 1943 af Ingvar Kamprad. Forretningskæden ledes i dag af en hollandsk fond, men kontrolleres fortsat af familien Kamprad. Navnet IKEA er dannet af grundlæggerens initialer (IK – Ingvar Kamprad) sammen med det første bogstav i navnene på gården og landsbyen, hvor han voksede op – Elmtaryd og Agunnaryd (EA).

Udgangspunktet for IKEAs møbler er, at man selv skal kunne samle dem, og på den måde få dem til gode priser, hvor alle kan være med. IKEA er kendt for at have et bredt udvalg, der går fra lavbudget-møbler til kvalitetsbetonede designermøbler, der dog stadig ligger i den billige ende. IKEAS butikker er kendetegnet ved at være meget store og ligge i udkanten af storbyer. De består dels af en stor showroom-del, hvor møblerne er udstillet og dels af et stort lager, hvor kunderne selv kan hente deres møbler. Butikkerne har også en restaurant, en fastfood-bar, hvor man også kan købe svenske fødevarer, samt en “Rodebutik”, hvor du kan købe 2. sorteringsvarer.

Hvorfor arbejde for IKEA?

Du skal arbejde hos IKEA, hvis du ønsker at arbejde sammen med en sammensat gruppe af jordnære, ligefremme mennesker, der ligesom dig har en passion for boligindretning. Hos IKEA ansætter de folk fra hele verden med visionen: “at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker”. Dette præger i høj grad arbejdskulturen hos IKEA, der er kendetegnet af en inkluderende, indlevende, åben og ærlige kultur.

Hos IKEA går de efter, at arbejdet skal føles som at arbejde sammen med sine venner. En hverdag hos IKEA er præget af fællesskab, entusiasme, og af at have det sjovt.

Ledige stillinger

IKEA er altid på udkig efter nye kollegaer, der har den samme positive indstilling og de samme værdier som dem selv.

Du kan finde IKEAs ledige stillinger her: www.ikea.com/ms/da_DK/this-is-ikea/available-jobs

Læs mere om arbejdsmiljøet i IKEA her: www.ikea.com/ms/da_DK/this-is-ikea/working-at-the-ikea-group

Mere info:

www.ikea.com

Adresser:

Find oversigt over IKEAs adresser her: www.ikea.com/ms/da_DK/valg_varehus.html

Comments are disabled.