Nordea

Nordea er den største bank og finansielle virksomhed i Norden og den tilbyder en bred vifte af jobs inden for bank, finans, forsikring, økonomi og marketing. Corporate merchant banking, retail baking, private banking, og du kan også komme til at arbejde med Corporate Social Responsibility. Nordea har afdelinger i alle de nordiske lande. Du må gerne være stærk i kundeservice og finans, og du bidrager til at skabe positive kundeoplevelser.

Hvorfor skal du arbejde for Nordea?

Hvis du er kompetent, topmotiveret og resultatorienteret, så er Nordea et godt sted at være. Du kan fx starte i et af deres graduate programmer, hvor du får en grundig indføring og bliver uddannet i deres forretningsområder. Desuden er de gode til at udvikle ledere.

I marts 2014 blev Nordea kåret til Nordens bedste bank, og de gør meget ud af, at medarbejderne trives. Deres ledere skal være i stand til at motivere og engagere medarbejderne, så de er glade for deres jobs.

Læs mere om at arbejde i Nordea

Nordeas historie

Nordea blev stiftet i 1820, og selskabet er i dag resultatet af sammenlægning af flere nordiske institutioner, banker og forsikringsselskaber. De tidligste banker opstod, fordi der var behov for at låne penge.

Nogle af de første banker, som i dag er blevet til Nordea, er eksempelvis den danske Sparekassen for Kjøbenhavn og Omegn, den svenske Wermlandsbanken, Christiania Kreditkasse fra Norge og den finske Suomi Yhdis-Pankki. I dag er banken stor og anerkendt som en af de bedste banker i verden.

 

Comments are disabled.