Novo Nordisk

Novo Nordisk beskæftiger sig med at udvikle medicin til diabetespatienter, og de er førende på området og en af Danmarks største virksomheder. De udvikler også medicin til blødningsbehandling, hormonpræparater og væksthormonmedicin.

Novo Nordisk har ca. 40.000 medarbejdere fordelt på 75 lande, så de er en meget international virksomhed, hvor der i høj grad bliver kommunikeret på engelsk. De ikke bare udvikler medicin. De fremstiller, markedsfører og sælger den også. Hvis du arbejder i Novo Nordisk, samarbejder du med mennesker i hele verden.

Der er både jobs til dig, der vil arbejde med forskning og udvikling, marketing og salg. Novo Nordisk har tit brug for mennesker. Fx dig med en sundhedsvidenskabelig uddannelse, og dig, der er god til engelsk. De udfører store globale projekter og tester produkter, og de rekrutterer og uddanner løbende projektledere.

Hvorfor arbejde for Novo Nordisk?

Novo Nordisk er en af de største virksomheder i Danmark og den førende medicinalvirksomhed inden for diabetesmedicin, og de har kontorer over hele kloden – såvel i Asien, USA som i Europa. Novo Nordisk har hovedkontor i Danmark og det er her, du finder stabsfunktioner som kommunikation, salg og HR.

Novo Nordisk er et godt sted at starte karrieren. De går højt op i uddannelsesforløb og udvikling af medarbejdere, og de tilbyder mange forskellige uddannelsesprogrammer. Du kan blive alt fra trainee til phd-studerende.

Novo Nordisk går højt op i etik, og de lægger vægt på, at der følger et samfundsansvar med, når man beskæftiger sig med medicin. De ændrer andre menneskers liv og gør en forskel millioner af mennesker. Patienterne skal have et bedre liv, og du kan bidrage.

Læs mere om at arbejde i Novo Nordisk her.

Novo Nordisk rekrutterer løbende, og hvis du melder dig til deres jobagent, får du direkte besked, når de har et job, som passer til dig, dine interesser og kompetencer.

Her finder du ledige stillinger og jobagent.

Det startede med en rejse

Det er gået forrygende siden ægteparret August og Marie Krogh i 1922 rejste til Amerika. August Krogh var professor ved Københavns Universitet med en Nobelpris i fysiologi, og hans kone var læge og forsker i stofskiftesygdomme, og hun havde selv type 2-diabetes.

I Amerika mødte de to mænd, forskerne Frederick Banting og Charles Best, som brugte insulin, der blev produceret af oksebugspytkirtler, i behandling af patienter med diabetes. Det lykkedes dem at få licens til at producere insulin med hjem til Danmark, og det var starten på Novo Nordisk og deres forskning i medicin til diabetespatienter.

Læs mere om Novo Nordisk.

 

 

Comments are disabled.