Rambøll

Rambøll er en rådgivende ingeniør- og entreprenørvirksomhed med afdelinger og medarbejdere i mange lande. Rambøll leverer rådgivning og løsninger inden for byggeri, transport, energi, miljø, olie, management consulting, olie og gas, og de råder over mange super spændende bygge-, teknologi- og miljøprojekter.

70 % af de 10.000 ansatte i Rambøll er ingeniører, og alle medarbejderne har en akademisk uddannelse, så det er helt klart et stort + at have en akademisk uddannelse, hvis du vil arbejde for Rambøll. Rambøll har fire afdelinger, som du kan komme til at arbejde i: Kunde og marked, Fag, Projekt og Ledelse, og de søger ofte nye medarbejdere.

Hvorfor skal du arbejde for Rambøll?

Er du interesseret i teknologiske løsninger, byplanlægning, bygning, miljø og at udvikle dig? Hos Rambøll kommer du til at arbejde i et stimulerende og spændende miljø med høj faglighed og mange yderst spændende projekter. De har nogle gode og samfundsbevidste værdier, og de har bl.a. en fond, som støtter forskning og uddannelse. Rambøll er kendte for at være etiske og samfundsbevidste.

Desuden får du mulighed for at styrke dine faglige kompetencer. Især hvis du har mod på at boltre dig i spændende projektlederstillinger over hele kloden.

Rambøll står bl.a. for at bygge et nyt Campus i Carlsberg Byen, lægge en strategisk masterplan for Emiratet Fujairah, bygge en bro over floden Forth i Edinburgh og udvikling af en helt ny bydel ved Nordhavnsvej i København.

Læs mere om Rambølls projekter 

Se ledige stillinger hos Rambøll

Send en uopfordret ansøgning til Rambøll 

Rambølls historie

Rambøll blev grundlagt i 1945 af de to ingeniører Børge Johannes Rambøll og Johan Georg Hannemann, som begge havde doktorgrader fra DTU. Efter krigen valgte de to ingeniører at starte deres egen tegnestue. I dag er Rambøll en af de førende rådgivende ingeniørvirksomheder i Nordeuropa.

Læs mere om Rambøll

Comments are disabled.