telemarketingcentret

TelemarketingCentret

TelemarketingCentret er et af de førende telemarketingcentre i Danmark, når det kommer til at skabe resultater inden for telemarketing, leadgenerering og mødebooking. TelemarketingCentret har leveret omkring 93.000 møder med salgspotentiale og tilbyder, udover telemarketing og mødebooking, også kurser i telemarketing, der kan skabe salg. TelemarketingCentret er blandt andet kendt for at skabe resultater med ROI helt op til 200.

Hvis du ønsker at arbejde inden for telemarketingbranchen samt har lysten, viljen og evnen til at skabe resultater hver dag, så kunne TelemarketingCentret meget vel være den rette arbejdsplads for dig.

Hvorfor skal du arbejde for TelemarketingCentret?

Som ansat hos TelemarketingCentret skal du være et naturtalent inden for at skabe resultater. Du er god til at skabe opmærksomhed og du er god til at lytte, forstå og sætte dig ind i andre menneskers behov og tankegang. Hos TelemarketingCentret er klar og effektiv kommunikation nøgleord.

Hos TelemarketingCentret kommer du til at være en del af et yderst kompetent team bestående af talentfulde mødebookere og sælgere. Du vil dagligt være i dialog med både TelemarketingCentrets danske og skandinaviske virksomheder, og du er du at arbejde med nogle af de største talenter inden for branchen. Du er sikret grundig oplæring, stor indsigt og en masse kundskaber inden for telemarketing, når du ansættes hos TelemarketingCentret.

Er du interesseret i at arbejde for TelemarketingCentret?

Her finder du ledige stillinger

Mere om TelemarketingCentret

TelemarketingCentret ApS blev grundlagt i 2001 med Torben Larsen som direktør, og har siden været blandt de førende og mest professionelle udbydere inden for telemarketingbranchen i Danmark.

Endnu mere om TelemarketingCentret

Comments are disabled.